top of page
HAR02123.JPG

OVER
ONS

TEAMWORK PRODUCTIONS.

Teamwork Productions is een training- en coachingsbureau dat groeibedrijven begeleidt op Team- & Leadership Development. De trainers van Teamwork Productions begeleiden C-level van scaling companies op zowel individueel- als teamniveau.

 

Oprichtster Claar Janssen is gecertificeerd psycholoog, trainer en coach. Zij werkt in opdracht van vooraanstaande Private Equity en Venture Capital initiatieven, die allen het belang van persoonlijke- & team ontwikkeling onderschrijven. Ze heeft een indrukwekkend track record op het gebied van coaching bij zowel nationaal als internationaal opererende groeibedrijven.

 

Claar's stijl kenmerkt zich door haar sensitieve, toegankelijke benadering, ze is doortastend en doelgericht. Daarnaast voegt ze graag de nodige lichtheid en humor toe.

Ze woont en werkt in Amsterdam, haar geboortestad, afgewisseld met Kaapstad. Ze heeft een onmetelijke passie voor alles wat met de natuur te maken heeft. De Dolomieten, Alpen en de Pyreneeën zijn voor haar favoriet terrein. Naast de trails in deze gebieden staat er jaarlijks een beklimming van een grote piek (buiten Europa) op haar programma.

 

Zuidelijk Afrika heeft een plek in haar hart veroverd nadat zij op jonge leeftijd een tijd in Kaapstad woonde. Inmiddels woont zij gedeeltelijk in The Mother City en wordt ‘keer op keer gegrepen door de indrukwekkende cultuur en ontzagwekkend mooie natuur’.

PARTNER: THE WILDERNESS LEADERSHIP SCHOOL

De Wilderness Leadership School is een non-profit organisatie, opgericht door het gerenomeerde duo Ian Player en Magqubu Ntombela. Zij hebben zich hard gemaakt dat een ervaring in de bush voor iedereen, ongeacht zijn/haar achtergrond, toegankelijk moet zijn. De School leidt rangers op en begeleidt groepen van over de hele wereld door de bush. Altijd te voet, omdat de oprichters er van overtuigd zijn dat de connectie met de natuur op die manier het sterkst wordt ervaren.  

PARTNER: MTHEMBU LODGE IMFULAWOZI

De Mthembu Lodge is een five-star eco lodge aan de rand van Imfolozi. Mtembu zet zich zowel in voor nature conservation als voor het ondersteunen van de lokale gemeenschap. De suites die tot de Lodge behoren zijn allemaal, steen voor steen, gemaakt door de Mthembu tribe, de oorspronkelijke bewoners van het gebied. De suites zijn in een cirkel gebouwd, wat er voor zou zorgen dat energie wordt vastgehouden en groei gestimuleerd. De leden van de Mthembu tribe zijn tevens gidsen voor de Lodge. 

OUR GUIDES AND HEROES ALONG THE TRAILS

Zondi & Mandla

De rangers van de Wilderness Leadership School zijn opgegroeid in de regio waar Imfolozi ligt, Kwazulu-Natal. Zij hebben meer dan vijf jaar training in de bush gehad, voordat zij daadwerkelijk groepen mogen begeleiden. Zowel Zondi als Mandla zijn al sinds het begin bij de Wilderness Leadership School betrokken en zeer ervaren. Naast dat zij ons veilig door de bush begeleiden, nemen ze ons mee in de wijsheden over de bush, die zij op hun beurt van hun (Zulu) grootouders hebben meegekregen. 

MEET THE FACILITATOR.

Claar zal de groep begeleiden in samenwerking met de twee rangers die meegaan op de Wilderness Trail. Claar zal je gedurende de trail uitdagen tot reflectie, herijking en creativiteit. 

bottom of page