top of page
HAR02161 2.jpg

VEELGESTELDE
VRAGEN

HOE ZIT DAT PRECIES.

Wat is in grote lijnen het programma? Wat neem je allemaal mee? Hoe fit moet je eigenlijk zijn? Is het veilig? En wat is de investering? In het intakegesprek zullen we naast de inhoudelijke- ook de praktische zaken toelichten. We vertellen je meer over de reis, de investering en de voorbereidingen. 

Maar om je al even een indruk te geven van wat je kunt verwachten, hebben we hieronder een aantal antwoorden op veelgestelde vragen. 

Hoe ziet het dagprogramma er uit?

Hoe fit moet je zijn om op de trail mee te gaan?

Wat neem je wel/niet mee op trail?

Overdag lopen we, voornamelijk in stilte, door de bush. Onderweg krijgen de deelnemers opdrachten mee, dit zijn zowel op individuele opdrachten, als opdrachten met anderen uit de groep. We stoppen onderweg geregeld, om wilde dieren van dichtbij te observeren, om in de rivier te zwemmen, om in de schaduw te rusten of om een vuurtje te maken en ons kamp op te slaan.   
We starten en eindigen het programma in Durban, Zuid-Afrika. Van daaruit reizen we per private transport (+/- 3 uur) naar een 5-star lodge, waar we de eerste en laatste nacht verblijven. De trail loopt door het Imfolozi Game Reserve en zal 5 dagen en 5 nachten beslaan. 

Je hoeft niet bovenmatig fit te zijn, al zal je op een dag wel wat kilometers lopen. Ook dragen we eigen bagage en het eten voor de dagen in de bush op onze rug (rugzakken worden geregeld). Het doel van de trail is niet om je uithoudings-vermogen te testen, er zal voldoende tijd zijn om te relaxen. 

De waarde van de trail zit in het feit dat je volledig loskoppelt van je dagelijkse context. We willen de ervaring zo puur mogelijk maken en nemen daarom geen telefoon, horloges, camera’s of muziek mee. Je zult ervaren hoe magisch het is om echt los te komen van tijd en dagelijkse gewoontes. 

Voorafgaand aan de trail zal een paklijst met de deelnemers worden gedeeld. Ook sturen we informatie mbt exacte reisschema, verblijfplaatsen en contactnummers voor het thuisfront 

Hoe veilig is het om door de bush te lopen?

Wie is de doelgroep voor de trail?

Meer vragen over de trail?

De trails worden door ervaren, gecertificeerde nature guides van The Wilderness Leadership School begeleidt. Zij zorgen dat we ons op veilige manier de door bush bewegen. Zij zijn bekend met het gebied en de dieren. Uit veiligheidsoverwegingen hebben zij tijdens onze trail via radio en telefoon wel contact met het hoofdkantoor van The Wilderness Leadership School

De Wilderness Trail is gericht op senior C-level en senior investors die geruime ervaring in de business hebben en de trail als reflectiemoment (in zakelijk opzicht of bredere zin) beschouwen. De Trail is zowel geent op individuen als op Management Teams. 

We kunnen ons goed voorstellen dat je nog meer vragen hebt. Neem via onderstaand formulier contact met ons op. Wil je de ervaring horen van een deelnemers aan een van de eerdere trails? Dan koppelen we je graag. 

bottom of page