top of page
DSC_1898 1_edited.jpg

OVER
DE DOELGROEP

De Wilderness Trail is zowel geschikt voor individuen als voor Management Teams.
Hieronder lichten we de verschillende (individuele) doelgroepen toe. 

GROWTH
GROUP

Functies: C-level scaling companies 

Ervaring: aantal jaren leidinggevende ervaring binnen snelgroeiende bedrijven, die vaak VC of PE funded zijn (geen vereiste)

Gemiddelde leeftijd: 35 - 45 jaar 

Voorbeeld ontwikkelvraagstukken:
 

 • “Ik vind mijn rol als eindverantwoordelijke leuk, mede door de snelle ontwikkeling van het bedrijf (incl overnames) en de samenwerking met stakeholders. Ik wil tijd nemen om na te denken of ik ook tegen een volgende fase ‘ja’ zou zeggen. En als ik dat doe, hoe wil ik mijn leiderschap dan inrichten?”
   

 • “Ik ben over het algemeen tevreden met de rol die ik vervul, al zijn er ook aandachtspunten. Ik wil graag stilstaan bij mijn eigen ontwikkeling; reflecteren op wat ik tot nu toe heb bereikt en de tijd nemen om bewust na te denken over mijn volgende stappen (binnen of buiten de organisatie)”

 • “Ik moet de stap maken van ‘in’ mijn bedrijf werken naar ‘aan’ mijn bedrijf werken. Ik wil onderzoeken hoe ik dit kan verwezenlijken. Wat staat mij nog in de weg en wat heb ik nodig om deze stap te zetten?”  

TRANSITION 
GROUP

Functies: senior C-level, investor

Ervaring: meer dan 10 jaar ervaring in leidinggevende- / bestuurlijke functies, binnen zowel snelgroeiende bedrijven als VC of PE (geen vereiste)

Gemiddelde leeftijd: 45 - 55 jaar

Voorbeeld ontwikkelvraagstukken:
 

 • “Ik heb mijn sporen reeds verdiend, maar vraag mij wel eens af hoe ik straks terugblik op mijn (werkende) leven. Ik wil de tijd nemen om te bezinnen, om te reflecteren op mijn pad en om de stappen uit te stippelen die ik de komende tien jaar wil / moet zetten.”
   

 • “Ik bevind me in een transitiefase, ik wil de tijd nemen om mijn gedachten te ordenen en een keuze te maken mbt de invulling van de fase die nu komen gaat”
   

 • “Ik heb een succesvolle carrière en ben trots op waar ik nu sta, maar het knaagt ook wel eens aan mij of ik buiten mijn eigen succes genoeg heb bijgedragen aan de wereld om mij heen. Ik wil nadenken hoe ik de komende periode in mijn leven (nog meer) purpose / maatschappelijke impact kan hebben.”

We besteden extra aandacht aan de samenstelling van de verschillende trailgroepen. Per trail zorgen we er voor dat we een groep van min of meer gelijkgestemden creëren, zodat je (ook) binnen een trailgroep uitgedaagd wordt en samen kunt reflecteren. We selecteren onder andere op functie, ervaring, leeftijd, achtergrond en ontwikkelvraagstuk. 

 

We maken grofweg onderscheid tussen de volgende groepen:

Deelnemers aan het woord
Waarom wilden zij meedoen? En wat heeft het hen opgeleverd?

Jurriaan Graaff

Chief HR

Johan van Mil

Investor

Liesbeth Griffioen

CEO

bottom of page